Category: DEFAULT

Arghsaatananvittu

8 Replies to “ Arghsaatananvittu ”

  1. Jun 10,  · Arghprkl (Complete label!) (Dead netlabel ) HARD (impossible) TO FIND! Online MP3 label, focusing on experimental electronic music. The label ceased to exist in AP - Tnoise - Arghsaatananvittu [1x MP3] AP - Jobe - Latah 03 (lohjamuscle & fitness) [1x MP3] AP - Dizmal - California Games (MSX64K) [1x MP3].
  2. Vituttaa, että laitetaan JYP -tappio yhden Tyrväisen piikkiin. Mua taas vituttaa että jotkut fanittaa päättömästi pelaavaa ja pelisilmätöntä lahtelaista niin sokeasti etteivät näe vaikka kaveri syöttää vastustajan parhaalle pelaajalle kiekon parhaalle maalintekosektorille ja se takaa voiton.
  3. AP - Tnoise - Arghsaatananvittu [1x MP3] AP - Jobe - Latah 03 (lohjamuscle & fitness) [1x MP3] AP - Dizmal - California Games (MSX64K) [1x MP3] AP - Junkood - Demon [1x MP3] AP - Junkood - Cobratec [1x MP3] AP - Etc Etc - Argumentation [1x MP3] AP - Rjv - HLT [1x MP3] AP - Junkfood - [1x MP3].
  4. Online MP3 label, focusing on experimental electronic music. The label ceased to exist in
  5. Koska tuntuu väärältä vinkua nyansseista Erkan kädenjäki -ketjussa silloin kuin suuri kuva näyttää oikeasti hyvältä, niin erillinen vitutusketju sopii paremmin tälläiselle randomangstille. Naapurilla tälläinen ketju on auki syystäkin, mutta saa sitä jumalauta kärjen tuntumassakin vittuuntua.
  6. Huomenta päivää nassukat. Kuten arvasinkin, eilen oli melkoinen liskojen yö. Kelasin vaan sitä persetutkimusta koko yön. Teki mieli soittaa mutsille mutta sit tajusin että en mä nyt jumalauta voi soittaa äidilleni ja kertoa että vieras mies on tunkenut sormensa mun perseeseeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *